Miejski Ośrodek Kultury w Głogowie. Jednostka organizacyjna Gminy Miejskiej Głogów.

TMK aka Piekielny - urodzony w roku 1992, raper i tekściarz pochodzący z Głogowa. Od 2008 roku zajmuje się robieniem muzyki. Początkowo jako członek grup Apogeum i Parafren, od 2010 roku głównie solowo. Przez siedem lat zdołał zaznaczyć swoją obecność nie tylko na lokalnej scenie hip-hopowej. Kilkadziesiąt koncertów zagranych w całej Polsce i setki tysięcy wyświetleń na youtube sprawiły, że o Tomku usłyszało spore grono ludzi w całym kraju.

Solowa dyskografia:
- Promo EP (2010)
- Po prostu 1-sze solo (czerwiec 2010)
- Zawsze EP (luty 2011)
- Zaczekaj na mnie LP (listopad 2011)
- Kilka Kartek LP (październik 2012)
- Mam 21 lat (wrzesień 2013/styczeń 2014)
- Piekielny Mixtape (wrzesień 2013)
- Lajt EP (luty 2014)
- Piekielny Mixtape 2 (wrzesień 2014)
- Abazja (wrzesień 2015)

Poza tym:
Apogeum (Hyzio & TMK) - Od A do M (2008/2009)
Parafren - To i tamto (2009)
Apogeum (Hyzio & TMK) - Ulepię ze słowa (2009)
Parafren - Punkt Widzenia (2010)
Apogeum (Hyzio & TMK) - Numer 3 EP (2010)
NTW & TMK aka Piekielny - Echo chodników (2010)


  Kontakt: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.